Priporočila

Domov / Priporočila
Nataša Klepec
predsednica Društva prijateljev mladine Murska Sobota

Barbara se je kot animatorka mlajših otrok odlično izkazala in je naše zaupanje povsem upravičila. Vsako leto za 12-dnevno letovanje otrok v Baški pripravi pester nabor delavnic in aktivnosti za mlajše otroke, ki so v času letovanja tudi dobro obiskane. Pripravlja likovne delavnice, delavnice pisanja in delavnice spodbujanja socializacije, najbolj pa se otroci veselijo njenega vsakodnevnega interpretiranja pravljic. Z veseljem jo priporočamo kot prijazno, komunikativno in razumevajočo osebo, ki ima potrpljenje in veselje do dela z  otroki”.

Erika Vogrinčič
predsednica krajevne skupnosti Krog, MO Murska Sobota

Barbara že več let aktivno sodeluje pri razvoju dogodkov na področju kulture in športa. Uspešno sodeluje z mladimi, s podružnično osnovno šolo Krog ter z domačim športno- kulturno-turističnim društvom Kroške tikvi. Zaupane kulturne in športne dogodke in dogodke ob praznikih je zanesljivo izpeljala, izoblikovala pa je tudi večdnevni tabor za otroke Bezovček, ki vsako leto razveseli otroke iz naše in sosednjih vasi. Z veseljem jo priporočamo v vsak kolektiv”.

Simona Kaučič
ravnateljica vrtcev občine Moravske toplice

Pisateljica in pripovedovalka Barbara Muhič je popestrila večerno druženje s prebiranjem lastne pravljice Lun in škrat Nagajivček v sklopu dogodka Noč pravljic 2017. S svojim mirnim pristopom je pritegnila pozornost otrok, da so njenemu pripovedovanju z navdušenjem prisluhnili, sodelovali ter tako aktivno sooblikovali pustolovščino Luna in škrata Nagajivčka. Z veseljem jo priporočamo vsem, ki želijo svojim otrokom omogočiti prijetno in nadvse zanimivo pustolovščino”.

Domen Fras
predsednik Slovenskega društva za celiakijo

Barbara je že dve leti vzgojiteljica skupine mlajših otrok na enajst dnevni obnovitveni rehabilitaciji otrok in mladostnikov s celiakijo na Debelem rtiču. Pred sodelovanjem je pridobila ustrezno znanje o celiakiji, na letovanju pa je izvajala raznovrstne aktivnosti za otroke prve triade, kot so prebiranje pravljic, likovne in kulturne delavnice, pisala o vsakodnevnem dogajanju ter opravljala druge aktivnosti. V društvu ji zaupamo in z njo z veseljem sodelujemo”.

Tereza Novak
direktorica Slovenske Filantropije

Barbara je naša prostovoljka v večgeneracijskem centru Hiša Sadeži družbe Murska Sobota že od leta 2013. Izvaja delavnice za otroke in odrasle ter je mentorica poletnega otroškega tabora, ki se imenuje Čarobni tabor. Z našim sodelovanjem smo izjemno zadovoljni in bomo tudi v prihodnje skupaj sooblikovali marsikateri program”.