Meri Popins, spletni portal za družine
Smo družinsko podjetje, v katerem sta vse svoje znanje in izkušnje združili dve generaciji.

Starejša generacija je prispevala predvsem bogate poslovne in življenjske izkušnje, mlajša pa nova znanja in mladostniški zagon. Večina infrastrukture, ki bi morala podpirati današnje družine, ne sledi fleksibilnim urnikom, prav tako potreb staršev ne dohajajo storitve na trgu, zato se je naša podjetniška zgodba začela iz preproste želje po pozitivnih spremembah v korist družin.

Izobraževanja, ki jih izvajamo, so prilagojena potrebam sodobnih staršev, saj obravnavamo aktualne tematike našega vsakdana, kot so iskanje ravnovesja med poslovnim in osebnim življenjem, družinski odnosi, komunikacija v družini, stres, izgorevanje. Poseben poudarek namenjamo tečajem s področja prve pomoči in temeljnih postopkov oživljanja, ki smo jih prilagodili posebej za starše z dojenčki in majhnimi otroki.

Staršem z željo po osebni rasti in razvoju omogočamo individualne coachinge z izbranimi strokovnjaki, nudimo pa jim tudi podporo pri reševanju izzivov vsakdanjega življenja z individualnim psihološkim svetovanjem.

Specializirani smo tudi za kratkotrajna, priložnostna varstva otrok na domu staršev. Starše  povezujemo z našimi zanesljivimi, preizkušenimi in usposobljenimi varuškami. Smo neke vrste varnostni filter, saj vsako varuško izberemo s pazljivostjo, kot bi jo izbirali za svoje otroke. Zato smo zanesljiv partner staršev pri ustvarjanju več prostega časa, ki ga lahko kvalitetno preživijo s svojimi najdražjimi.