Kdo Mali ČuDo je?

Domov / Kdo Mali ČuDo je?

Kdo Mali Čudo je?

“Če si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile.”

Paulo Coelho, Alkimist

Sem Barbara, avtorica božične pravljice Lun in Škrat Nagajivček, režiserka otroških gledaliških iger, športna in kulturna animatorka in mlada podjetnica. Obožujem menjavo letnih časov, jogo, planine in jagode. Rada ustvarjam. Ne maram zelenega graha in vroče juhe. Obožujem oblake in igranje z njimi. Verjamem v čarobnost in v dobre ljudi.

Moja ustvarjanja:

avtorica: Lun in škrat Nagajivček

Pravljica o Božičkovi deželi, prijateljstvu in družinski sreči.

V slikanici je predstavljen tisti čarobni čas predbožičnega pričakovanja, ko je potrebno Božičku napisati seznam svojih želja. Tudi fantek Lun ima želje, a mamica ga opozori, da Božiček darila prinese samo pridnim otrokom, on pa ni ravno med njimi, ker ne pospravlja sobe in ne sodeluje z družino. Tukaj pa se pojavi “pravi škrat” in zgodbico zapelje v čarobno Božičkovo deželo …

Slikanici je dodan scenarij za pripravo in izvedbo igrice v šolah, vrtcih ali pa kar doma, v krogu družine. Besedilu slikanice so dodane pesmice Uroša Vošnjaka, za petje in ples pa poskrbi Miša Zečević iz ZEKO Teatra. Avtor glasbe je Roman Sarjaš.

​Za naročilo pravljice nam pišite na barbara@malicudo.si

Licencirana inštruktorica joge za otroke (YAI)

Izvajanje joge v otroštvu ima veliko pozitivnih lastnosti na otroka, saj izboljša koncentracijo, spanje, delovaje imunskega sistema, koordinacijo in držo ter sprošča napetost in strest. Zato vabim tebe in tvojega otroka na uro najbolj igrive, zabavne in poučne joge za otroke in družino.

Certificirana izvajalka sprostitvenih delavnic za otroke po metodi Relax Kids

Sprostitvene delavnice so namenjene osebnostnemu, čustvenemu, fizičnemu in psihičnemu razvoju otrok. Namen sprostitvenih delavnic je med drugim tudi ta, da se otroci naučijo samostojnosti in se preko zanimivih iger seznanijo z različnimi čustvenimi stanji ter kako jih obvladovati. Otroci uživajo ob razmigavanju, plesu, masaži, dihalnih vajah, sprostitvenih nalogah, risanju, barvanju.