Joga s Tanjo
Učiteljica joge za odrasle in otroke z večletnimi izkušnjami lastne prakse in poučevanja joge iz društva za veselo življenje Enovita!

Jogo vodi Tatjana Baligač, učiteljica joge za odrasle in otroke z večletnimi izkušnjami lastne prakse in poučevanja joge iz društva za veselo življenje Enovita!

Nekaj razlogov zakaj se nam pridružiti na urah joge:

Joga med nosečnostjo je varna za vas in otroka, vpliva na boljše počutje, sproščenost, ohranja vaše telo gibčno, zmanjšuje bolečine v hrbtu in otekanje sklepov, omogoča boljši spanec in poveča sproščenost, spoznale boste druge nosečnice ter se imele lepo.

Joga za Mamice z dojenčki je odlična za povezavo mamice  z dojenčkom, pomaga pri skrbi za svoje telo in boljše počutje, krepite mišice medeničnega dna, se naučite pravilne drže, ste v družbi mamic, si delite nasvete in se podpirate.

Zakaj jutranja joga? Ker z jogo in meditacijo pridemo bližje sebi, svoji resnični naravi. Postanemo mirnejši in srečnejši, manj vpeti v vsakodnevni stres, skrbi. Telesno postanemo prožnejši in močnejši. Joga nam daje mehkobo in hkrati moč, kombinacijo, ki nam pomaga skozi vsakdan.